“Ne mogu da rečima izrazim moju radost! Ono što Vi radite je u interesu čitavog čovečanstva i sveta.”

29. januar 1996.
Sastanak u sedištu Afričkog nacionalnog kongresa, Johanesburg
 

“Sa smernošću čestitam rođendan jednom takvom lideru kao što ste Vi, jer ste se zaista izdvojili kao istaknuti vojnik mira.”

27. avgust 1996.
Pismo
 

“Izuzetno sam srećan što čujem o predivnoj mirovnoj kampanji koju si preduzeo, brate moj... Ja izuzetno cenim tvoj rad, brate moj, i iskreno se nadam da će tvoji napori biti krunisani uspehom.”

14. april 1997
Pismo

“Moj brate u miru... mi shvatamo ogroman doprinos koji ti i tvoj mirovni pokret dajete razvoju svetskog mira. Naš narod se oseća smerno i počastvovano što je od tebe dobijao nadahnuće i pomoć tokom naše borbe za demokratiju.”

26. avgust 1997.
Pismo
 

“Tvoji neumorni napori i stalna putovanja širom sveta da bi preneo poruku mira i jedinstva čovečanstvu zaista zaslužuju divljenje, brate moj, i mi ti nudimo podršku i ohrabrnje u tvojim mirovnim aktivnostima... Znaj da te u potpunosti podržavamo u svemu što činiš za mir u svetu.”

26. avgust 1997.
Pismo
 

“Mirovni centri koje si ustanovio u raznim delovima sveta su od suštinske važnosti za opstanak čovečanstva...”

13. April 1999.
Pismo
 

“Tokom proteklih 30 godina, bezbroj ambasadora i službenika u Ujedinjenim nacijama su iskusili tvoje Mirovne meditacije u Ujedinjenim nacijama. Tvoje duhovne aktivnosti su doprinele da se nivo čovečanstva podigne. Ponosan sam što je Južna Afrika jedna od 60 (danas 152) zemalja koje su se posvetile izgradnji mira i prijateljstva kao Nacije Cvetovi Mira Šri Činmoja.”

10. juli 2000.
Pismo
 

“Tvoj rad je nadahnuo duhovni rast, elastičnost i dobrobit, posebno u svetlosti današnjih napada protiv čovečanstva bez presedana...

Tvoj glas je glas razuma koji svi moramo da poslušamo”

27. avgust 2001.
Pismo
 

 

mendela


Sri Chinmoy

  • Sri Chinmoy
  • Sri Chinmoy
  • Sri Chinmoy
  • Sri Chinmoy

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 2